Monday, September 8, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari #8 | 5 lagu cinta kegemaran aku

5 lagu cinta kegemaran buat aku dalam Cabaran 30 Hari #8 | #Kelabbloggerbenashaari. Bagi aku tiada istilah lagu kegemaran. Aku peminat musik dan setiap lagu cinta yang mengusik jiwa dan alunan musik yang sedap pasti menapak di hati aku. Dan yang aku minat semuanya dari English song. Bukan nak kata apa la, aku dibesarkan bersama-sama lagu mereka. Antaranya ialah Bryan Adams, MLTR, Westlife, Backstreet Boys, A1, Nsync, Scorpions, Smokie, the moffats,... bla bla.. banyak lagi.. sedap je aku suka, kalau aku suka tu sedap la tu..
 Bryan Adams
 Michael Learn to Rock
 Weslife
Backstreet Boys

Ini baru list dari group-group lama, belum masuk yang sekarang lagi. Kalau masuk sekarang memang tak muat dah nak tulis. Boleh jadi macam US billboard top 100.. Wakakkaa... 

 
apapun aku nak bongkar satu rahsia, lagu terbaru yang aku suka...

Dato' Siti Nurhaliza | Jaga dia Untukku
 





11 comments: