Wednesday, October 22, 2014

Teenage Mutant Ninja Turtles Part 1 | Koleksi Terbaru Akif

Koleksi terbaru lego Akif. Teenage Mutant Ninja Turtles... Hmm.. Layankan jela, aku pun minat kan.. Nasib baik harga murah, kalau mahal aku tak beli sampai 4 kotak. Sebenarnya Akif nak yang purple tu je. Sekali dapat habuan kumpul semua. Seronok la Akif

4 watak Teenage Mutant Ninja Turtle ni ialah Leonardo, Raphael, Donatello dan Michelangelo.
Apa yang menarik dalam kotak lego ni, siap dapat skateboard....
Extra weapon | Atau senjata tambahan.....
....dan dapat kad lagi. Budak-budak seronok la dapat benda-benda gini. Macam kita kecik kecik dulu la. Setiap kotak ada kad yang berlainan, dalam 5 keping kot dalam sekotak. 


Mula-mula takde la kenan dengan dengan lego ninja turtles ni. Tapi dah Akif nak, aku beli la. Bila bawa balik rumah nampak comel je semuanya. Sebenarnya dah banyak dah Lego Akif, macam-macam ada tapi tak jaga. Pasang buka, pasang buka last-last ada part yang hilang. Anyway lego ni memang comel-comel, kalau dapat simpan banyak-banyak, macam-macam watak ada. K la nak cari lego yang hilang jap.. C u soon..

2 comments:

  1. Anak saya besar Akif nanti mesti minat benda2 gini..setakat ni dia minat kereta je..

    ReplyDelete
  2. comel je kecik2 cenonet tu .hihihi

    ReplyDelete