Cosmoderm

cosmoderm

Wednesday, May 10, 2017

Set hadiah sempena Hari Ibu dari COSMODERM

Tak lama lagi Hari IBU berkunjung tiba. Dah plan nak beli hadiah ker ? Pasti ramai yang tercari-cari hadiah untuk ibu memasing kan. Mungkin ada yang dah tak tau nak bagi apa. Cuba la bagi kelainan pulak. Aku suggest beli produk personal care. Nak ? Sempena Hari Ibu, Cosmoderm offer 4 set personal care berlainan untuk pilihan masing-masing. So korang boleh usha mana yang berkenan. Yang pasti semuanya terbaik.. Harga pun murah dan berpatutan.
Set-set ni dibalut dengan cantik pastu dapat Kad Mother's Day serta promo code. Wow harga dah murah dapat promo code lagi.
Jom usha set-set hadiah ni... 
1. Pamper Your Mom Set (RM35)
VITAMIN E Body Serum (125 ml)
Losyen yang diperkayakan dengan madu dan vitamin E untuk keharuman bau badan.
Ramuan:
Sunflower Seed Oil , Rosehip Oil and Honey
  • Mudah diserap dan tidak berminyak 
  • Kulit rasa lembut dan licin
  • Menyihatkan kulit .
  • Anti-bau badan dengan deodoran asli.
Cara Penggunaan: 
Gunakan selepas, sapukan sedikit Serum Badan Vitamin E ke seluruh badan, terutama pada kaki dan lengan.

VITAMIN E Body Exfoliating Scrub (125 ml)
Merangsangkan penjanaan sel kulit baru untuk kulit sihat dan berseri.
Ramuan: 
Cucumber Extract, Witch Hazel, Rosehip Oil dan Honey.
  • Untuk kulit cerah dan berseri
  • Membuang sel sel kulit mati
  • Mencegah jerawat badan 
Cara Penggunaan:
Picitkan sedikit Skrub Eksfoliat Badan Vitamin E dengan minyak Rosehip ke atas tapak tangan yang lembap. Urutkan badan yang telah dibasahkan secara lembut dengan cara berpusing pusing untuk menanggalkan sel-sel permukaan kulit yang mati. Tumpukan perhatian pada bahagian yang kasar terutamanya siku, lutut dan tumit. Bersihkan dengan air. 

Kepada ibu-ibu yang suka akan wangian bunga Ros. Korang boleh pilih yang ni. Boleh hidu haruman bunga Ros sepanjang hari. Boleh tengok set no 2 ni..

2. Mom's Favourite Set (RM34)
VANITY'S FAVOURITE Perfumed Body Lotion (150 ml)
Losyen wangian badan ekslusif diperkaya dengan Vitamin E
Ramuan:
Sunflower Seed Oil, Vitamin E, Vitamin A dan Rosehip Oil.
  • Melembapkan kulit, menjadikannya lembut, licin dan wangi sepanjang hari
Cara Penggunaan: 
Gunakan selepas mandi, sapukan sedikit losyen pada seluruh badan terutamanya pada bahagian lengan dan kaki.

VANITY'S FAVOURITE Perfumed Shower Gel (150 ml)

Mandian ekslusif dengan haruman yang tahan lama
Ramuan: 
Aloe Barbadensis Leaf Extract

  • Membersihkan kulit dengan lembut 
  • Kulit segar, lembut haruman yang menawan

Cara Penggunaan: 

Tuangkan sedikit ke atas tapak tangan, tuala atau span. Buihkan dan urutkan ke seluruh badan dan bilas dengan air.

Untuk ibu-ibu yang pentingkan kesegaran dan kebersihan kulit wajah. Mengekalkan awet mudaaa... Nampak ceria sepanjang masa. Boleh pilih..
3. Beautiful Skin for Mum Set
VITAMIN E Magic Exfoliating Gel (30 ml)
Gel skrub Vitamin E

Ramuan: 
Aqua, Hibiscus Sabdariffa Flower, Aloe Vera dan Witch Haze
  • Untuk membersihkan sel-sel mati, menghilangkan bintik hitam dengan lembut dan berkesan. 
  • Mengecilkan dan menghaluskan pori. 
  • Mengurangkan parut jerawat, parut demam campak dan pigmentasi
  • Sesuai untuk kulit normal dan kulit kering
Cara Penggunaan: 
Letakkan sedikit Vitamin E Magic Exfoliating Gel di tapak tangan, sapukan sedikit di muka dan gosok muka dengan lembut. Digalakkan guna seminggu sekali selepas mencuci muka.

Vitamin E Moisturising Mask 100ml
  • Menambah kelembapan pada kulit supaya menjadi lembut dan berseri
  • Sapukan pada leher, biarkan 30 minit kemudian bilas dengan air.
  • Guna 2 kali seminggu.
Dan untuk set 4, untuk ibu-ibu yang aktif dan untuk keluarga. Sapuan lotion panas deep heat untuk mengelakkan kekejangan otot, boleh digunakan untuk lenguh-lenguh badan selepas bersukan atau bekerja.

4.Active Mom Set (RM38)
Advance Moisture Therapy Cream (50 gm)
Penyelesaian cepat untuk tumit kaki merekah dan tangan kering 
Ramuan: 
Vitamin E, Tea Tree Oil dan Herbal Extract
  • Melembap dan melembutkan kulit kasar dan keras
  • Memulih kulit merekah dengan cepat 
  • Meredakan kepedihan disebabkan oleh rekahan
  • Krim pekat dan kaya dengan khasiat tanpa rasa berminyak.
Cara Penggunaan: 
Sapukan krim pada tumit yang merekah dan tangan kering. 

VANITY'S FAVOURITE Deep Heat Lotion (100 ml)
Sesuai untuk melegakan sakit otot, kekejangan otot.

Ramuan
Sunflower Seed Oil, Peppermint Oil dan Ginger Root Oil.
  • Rasa panas mendalam dan berpanjangan untuk meredakan otot-otot yang lenguh
  • Losyen persediaan sebelum atau selepas bersukan - tidak berminyak atau melekit
  • Membantu mengurangkan sakit kepala dan hidung tersumbat
Cara Penggunaan: 
Sapukan di bahagian badan yang sakit, lenguh dan urut-urut sikit. Sebaik-baiknya guna selepas mandi atau sebelum tidur. Pastikan tempat yang nak disapu tu dah dikeringkan. Tak perlu dibilas dengan air.

Fuhhh cukup dah 4 Set promosi dari COSMODERM. Kalau berkenan korang boleh purchase kat www.cosmoderm.com.my Korang boleh dapat lagi detail dalam website tu. Selain dari website Cosmoderm korang juga boleh purchase dari Lazada, 11th Street, Shopee. Pembelian secara online saja. Mudah dan jimat masa... Promosi sehingga 20 Mei 2017 saja !


Tunggu apa lagi... 

HAPPY MOTHER'S DAY

3 comments:

  1. Nice betul bekasnya... kalau mak ena jenis pakai skincare ni lagi, dah lama ena hadiahkan yang ni..

    ReplyDelete
  2. Set no 4 tu murah.. Dah la selalu jer kena jadi tukang urut kat umah..

    ReplyDelete
  3. Set no 4 tu murah.. Dah la selalu jer kena jadi tukang urut kat umah..

    ReplyDelete